به گزارش خبرگوهردشت، حجتالاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی روز جمعه ۲۵ فروردین در مراسم پایانی روز قدس کرج که در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد، با بیان این که ایستادگی و مقاومت به عنوان رمز پیروزی، رژیم جعلی صهیونسیتی را در سراشیبی سقوط قرار داده است، گفت: این رژیم، فلسطین را با قلدری تصاحب کرده است اما خودشان در نهایت ضربه میخورند.
تقوی ادامه داد: صهیونیستیها میخواستند یک کشور مستقل را از بین ببرند تا به خیال خود کشوری دیگر بسازند.
وی با بیان اینکه آزادی فلسطین یک مسئله اسلامی و مربوط به دنیای اسلام است و هر مسلمانی وظیفه دارد در مقابل زورگویی بایستد، خاطرنشان کرد: وحدت بر محور اسلامیت و مقاومت حرف اول را می زند و حمایت از مردم مظلوم فلسطین و حضور در راهپیمایی روز قدس و دفاع از فلسطین در مجامع بین المللی وظیفه هر مسلمان است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:دشمنان با ایجاد جنگ های ترکیبی بهدنبال ضربه زدن به اسلام هستند اما آرمان های انقلاب همچنان زنده و پویا است.
وی ادامه داد: دشمنان به هر اقدامی برای مقابله با اسلام و انقلاب دست میبرند اما بدانند مردان مبارز ما اجازه نخواهند داد شما اقدامی انجام دهید و هر توطئه ای به