اخبار

کاهش قربانیان کرونا در البرز/9نفر امروز در کرج بر اثر کرونا فوت کردند

به گزارش خبرگوهردشت محمد فتحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در البرز اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد زیادی با علائم مشکوک به بیمارستان های استان مراجعه کردند که از این تعداد ۷۹ نفر بستری شدند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۴۲ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در بیمارستان های البرز بستری هستند، تصریح کرد: از این تعداد ۴۴۱ نفر بیمار قطعی کووید – ۱۹ هستند، همچنین طی این مدت ۹ بیمار کرونایی جان خود را از دست داده اند و مجموع جانباختگان به ۲ هزار و ۲۷۸ نفر رسیده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز مجموع موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک در البرز از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز را ۲۶ هزار و ۱۳۲ نفر اعلام کرد و گفت: همچنین از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۲۲ هزار و ۹۹۹ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا