اخباراسلایدر

پیشرفت ۵۲ درصدی بیمارستان ۲۶۰ تخت خوابی سیدالشهدا کرج

به گزارش خبرگوهردشت، احمد افضلی در حاشیه بازدید استاندار البرز از روند تکمیل این بیمارستان اظهار کرد: تلاش بر این است این بیمارستان ظرف یک سال و نیم آینده  تکمیل و به بهره برداری برسد.

وی در خصوص مشخصات فنی این پروژه نیز یادآور شد: بیمارستان سیدالشهدا در زمینی به مساحت ۳۵ هزار و ۶۳۳ متر مربع از دو بخش ساختمان اصلی و الحاقی و محوطه تشکیل شده است.

افضلی تصریح کرد: مساحت زیربنای ساختمان اصلی ۱۷ هزار و ۹۲۴ متر مربع و در ۸ طبقه شامل زیر زمین، همکف و ۶طبقه طراحی شده است.

وی مساحت ساختمان الحاقی بیمارستان را ۴ هزار و ۳۷۲ متر مربع عنوان کرد و گفت: در مجموع مساحت این بیمارستان ۲۲ هزار و ۲۹۵ مترمربع خواهد بود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز با اشاره به مبلغ قرارداد این پروژه نیز خاطر نشان کرد: اعتبار این پروژه در حدود ۱۱۶ میلیارد تومان است که تاکنون در قالب؛ ۴۰ میلیارد تومان اسناد ۱۸ میلیارد تومان نقدی و ۱۰ میلیارد تومان از محل ارزش افزوده تخصیص یافته است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا