اخباراسلایدرورزشی

سیمئونه: احساس خشم، ظلم و بی‌عدالتی می‌کنم اما کاری از دستم برنمی‌آید

[ad_1] به گزارش خبرگوهردشت

سرمربی اتلتیکو مادرید قبل از دیدار با بارسلونا اعتراف کرد که همچنان به خاطر شکست برابر رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا احساس خشم و بی‌عدالتی می‌کند.

به نوشته روزنامه آس، دیگو سیمئونه قبل از این بازی حساس اعتراف کرد که هنوز شکست برابر رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا را هضم نکرده است. او گفت: احساس خشم، ظلم و بی‌عدالتی می‌کنم اما کاری از دستم برنمی‌آید و تنها باید تیم را در حد رقابت برای قهرمانی در لالیگا نگه دارم. مجبوریم که حذف از لیگ قهرمانان اروپا را فراموش و تنها به دیدار حساس برابر بارسلونا فکر کنیم.

سرمربی آرژانتینی اتلتیکو مادرید ادامه داد: نمی‌خواهم دیگر درباره دیدار با رئال صحبت کنم. اکنون تمام تمرکزم روی بازی با بارسلوناست. این بازی برای ما بسیار حساس است. بارسلونا یک تیم بسیار باکیفیت است و بازی‌های گروهی و زیبایی را به نمایش می‌گذارد. می‌خواهیم فاصله با بارسلونا را حفظ کنیم. اگر به پیروزی برسیم به رقابت برای قهرمانی ادامه می‌دهیم و اگر بارسلونا پیروز شود از ما فاصله می‌گیرد.

در جدول رده‌بندی لالیگا رئال مادرید با ۶۰ امتیاز صدرنشین است. بارسلونا با دو بازی کمتر و ۵۷ امتیاز در رده دوم قرار دارد. این در حالی است که اتلتیکو مادرید هم با یک بازی کمتر و ۵۶ امتیاز در رده سوم است.

انتهای پیام

[ad_2]
منبع

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا