اخبارفرهنگی

تفسیر دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان/ مواظب باشید سیبل بلاها و مشکلات نشوید

[ad_1] به گزارش خبرگوهردشت

یک استاد حوزه در تفسیر بخشی از دعای روز چهاردهم ماه رمضان گفت: گاهی اوقات ما در این دنیا به خاطر کارهای خودمان انرژی‌های منفی دنیا را به سمت خودمان جلب می‌کنیم و سیبل بلاها و مشکلات می‌شویم.

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«اللهمّ لاتؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولاتَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِکَ یا عزّ المسْلمین»  

«خدایا مؤاخذه نکن مرا در این روز به لغزش‌ها و درگذر از من در آن از خطاها و بیهودگی‌ها و قرار مده مرا در آن نشانه تیر بلاها و آفات، ای عزت دهنده مسلمانان.»

وی ادامه داد: در دعای روز چهاردهم هم به خدا می‌گوییم خدایا ما را مواخذه نکن به خاطر چیزهایی که نمی‌خواستیم اتفاق بیافتد اما افتاد و این بلا به سر ما آمد.

این استاد حوزه خاطرنشان کرد: در جایی دیگر از این دعا هم به خداوند می‌گوییم که خدایا اگر من به حال خودم رها شوم دچار خطا و گناه خواهم شد اما محبت کن و شما جلوی گناه کردن من را بگیرید. گاهی اوقات انسان برای انجام یک گناه برنامه‌ریزی می‌کند ولی موفق به انجام آن گناه نمی‌شود ولی نمی‌داند که خداوند متعال به او لطف کرده است که به آن گناه دست پیدا نکند و موانعی بر سر راهش قرار داده تا گناهی نکند. بنابراین در این روز از خداوند متعال می‌خواهیم که خدایا شما به ما محبت کنید که وارد گناهی نشویم.

حجت‌الاسلام رضاپور بیان کرد: در بخش دیگری از این دعا به خداوند می‌گوییم که ما را هدف بلاها و آفات قرار ندهد. گاهی اوقات ما در این دنیا به خاطر کارهای خودمان انرژی‌های منفی دنیا را به سمت خودمان جلب می‌کنیم و سیبل بلاها و مشکلات می‌شویم مثل یک میوه‌ای که بیرون از محیط یخچال قرار داده و و آن را بشکافید آن وقت محلی برای جمع شدن آفات می‌شود یا شیرینی که بیرون از یخچال بزارید، انسان وقتی بهترین حس و محافظ خود یعنی تقوا را از دست می‌دهد در سیبل بلاها و آفات قرار می‌گیرد.

وی افزود: در بخش پایانی این دعا هم به عزت خداوند از او می‌خواهیم که خدایا تو که عزت مسلمانان هستید به ما رحم کنید و عزت بدهید.

انتهای پیام

[ad_2]
منبع

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا