اخباراستان البرزاسلایدر

ساماندهی اتباع غیرمجاز البرز تا خروج کامل از کشور ادامه دارد

[ad_1] به گزارش خبرگوهردشت؛

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز در چهل و نهمین نشست قرارگاه اجتماعی استان البرز گفت: طبق دستور استاندار البرز، شناسایی، ساماندهی و جمع آوری اتباع غیرمجاز خارجی در استان بصورت جدی در دستور کار قرار گرفته است.

او ضمن طرح مسایل و مشکلات محدوده کرج نو در شهرستان کرج از سوی مدیر محله و صدور دستورات لازم، گفت: به منظور ایجاد رفاه و عدالت اجتماعی همواره باید خدمات رسانی به عموم شهروندان و کلیه مناطق به صورت عادلانه انجام شود.

ولی پوری همچنین با اشاره به ضرورت زیباسازی سیما و منظر شهری، افزود: طبق تصمیمات اتخاذ شده در اسرع وقت جمع آوری سد معبر و دستفروشان و اغذیه فروشان غیرمجاز باید در دستور کار دستگاه های متولی قرار گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز ضمن رونمایی از پوستر اولین کنگره شعر و داستان تحت عنوان در مسیر روح الله که با همکاری و مشارکت استانداری البرز و نهادکتابخانه های استان انجام می پذیرد، گفت: برگزاری این کنگره می تواند نقطه عطفی در معرفی و رشادت های شهید روح الله عجمیان در قالبی نو و خلاق باشد.

[ad_2]
منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا