اخباراسلایدر

کمتر از پنج درصد پسماندهای خانگی البرز تفکیک می شود

 به گزارش خبرگوهردشت به نقل از ایرنا، مجید درگی روز چهارشنبه با هفته زمین پاک با اشاره به اینکه بر اساس قانون هر پسماندی باید پسماند خود را مدیریت کند، افزود: پسماندها به 2 گروه شهری و صنعتی تقسیم می شوند که تکلیف در صنایع می شوند. مشخص است و هر صنعتی باید پسماندهای عادی و ویژه خود را مدیریت کند ولی معضل اصلی در هر شهری پسماندهای خانگی است.

وی شعار هفته زمین پاک در سال جاری را «سرمایه گذاری در زمین، توسعه بازیافت و بهره وری سبز» عنوان کرد و اظهار کرد: با توجه به تکلیفی که قانون تصویب بر دوش شهرداری ها شهرداری موظف است این پسماندها را جمع آوری کرده است. و مدیریت می کنند ولی مشکلی که داریم بر روی کلمه مدیریت است که در این بر شهرداری ها تکلیف شده است که شهرداری ها از آن تعبیر به دفن می کنند.

درگی گفت: شهرداری ها دراستان البرز برای مدیریت پسماند تنها کاری که می توانند جمع آوری پیامند و دفن آن را در سایت دفن پیامند حلقه دره است که در ساده ترین و کم هزینه ترین شکل مدیریت وجود دارد و این کالای معتبر به عنوان طلای کثیف است. را از بین می برند و در عین حال معضلات محیط زیستی هم ایجاد می کند.

وی کرد: مرکز دفن قرص حلقه دره واقع در منطقه کیانمهر کرج به محلی برای دپوی زباله اختصاص یافته است که روزانه حدود یک هزار و 700 تن به این محل هدایت می شود.
وی گفت: برای بازیافت این طرح های پسماندها مانند تولید کمپوست و پیرولیز (پردازش حرارتی پسماند در غیاب هوا) در سنوات گذشته تصویب شد تا در محل حلقه دره به اجرا درآید قرار بود ولی اکنون این موضوع تقریبا مسکوت شده است.

میلیاردها تومان سرمایه گذاری زیرساختی در حلقه دره بلااستفاده مانده است

درگی افزود: فرآیند تولید کمپسوت از محصولات تر در سایت حلقه دره بیش از یک سال است که فعالیتها در این مرکز تولید سوخت از پلاستیک یا پیرولیز در این مرکز بیش از یکسال است که غیرفعال است.

وی ادامه داد: هم که در طول یکسال گذشته با شهرداری برای راه اندازی این 2 انجام داد که به صورت مرتب تکرار می شود که این سایت به زودی فعال می شود که هنوز هم این اتفاق نیافتاده و میلیاردها تومان سرمایه گذاری زیرساختی است. در این منطقه بدون استفاده باقی مانده است.

وی کرد: از شهرداری کرج می‌افزاید تا هر چه زودتر این را به چرخه کار و تولید برگردانند تا بخشی از پسماندهای ما به جای دفن تبدیل به کمپوست و دیگر مواد بازیافتی شود.

زیستن در محیط‌های آلوده و در کنار آلاینده‌های مختلف، صدا، آب و خاک و همه، برای سلامتی افراد است که باید برای کاهش این مخاطرات تلاش کنیم و مهم فرهنگ‌سازی را انجام دهیم و به نوعی تغییر دهیم.

آنچه به عنوان فلسفه روز زمین پاک شده است پاک نگهداشتن زمین از مصرف و پاکسازی آن از آلاینده‌هاست که برای حفظ این آب و خاک و جلوگیری از آلاینده‌ها و مصرف‌ها تلاش کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا