اخبار

گروگانگیری به دلیل مصرف مواد روانگردان در رجائی شهر کرج

به گزارش خبرگوهردشت، سرهنگ “حکمت اله شجاعی” سرپرست پلیس آگاهی استان البرز با اعلام این خبر بیان داشت: درپی مراجعه افرادی به کلانتری ۱۳ باهنر شهرستان کرج و اعلام اینکه یکی از بستگان آن ها به دلیل مصرف مواد روانگردان اقدام به گروگانگیری و تهدید ۳ نفر از اعضای خانواده آنها کرده، بلافاصله عوامل پلیس آگاهی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: علی رغم تلاش چند ساعته کارآگاهان و

عوامل اورژانس اجتماعی برای دعوت متهم به آرامش و منصرف کردن نامبرده از این اقدام، اما به دلیل مصرف روانگردان این اقدامات کارساز نبوده و نامبرده همچنان اقدام به تهدید قتل گروگان‌ها در صورت عدم ترک محل از سوی پلیس می کرد.

سرپرست پلیس آگاهی استان البرز اضافه کرد: در ادامه ماموران با رعایت نکات ایمنی در یک عملیات غافلگیرانه وارد عمل شده و متهم را بدون اینکه بتواند عکس العملی از خود نشان دهد دستگیر کردند.

سرهنگ شجاعی با بیان اینکه در این عملیات هیچ گونه آسیبی به گروگان‌ها وارد نشد، خاطرنشان کرد: مصرف مواد روانگردان می تواند عواقب جبران ناپذیری داشته باشد، بنابراین خانواده‌ها بایستی با نظارت مستمر بر رفتار جوانان و نوجوانان خود از آلودگی آنها در گرداب اعتیاد پیشگیری کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا