اخباراسلایدر

برگزاری نشست ویدئو کنفرانس خواهر خواندگی البرز و تیانجین چین

به گزارش خبرگوهردشت، نشست خواهرخواندگی استان البرز و استان تیانجین چین به صورت ویدئو کنفرانس با حضور قاسمی مشاور وزیر کشور، نماینده شرکت های تیانجین، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، مدیرکل روابط عمومی بخش آسیایی شهرداری تیانجین, دکتر رجبی رئیس بنیاد البرز شناسی و رئیس اداره امور بین الملل شهرداری کرج در سالن حوزه استاندار برگزار شد.

علی طهرانی مقدم در ابتدای این نشست ضمن تقدیر از برقراری این ارتباط که به مناسبت هماهنگی لازم به منظور تهیه و تنظیم پیش نویس خواهرخواندگی میان استان البرز و تیانجین برگزار شد، اظهار امیدواری کرد تداوم برگزاری این نشست ها موجب شناخت بیشتر و توسعه روابط همه جانبه دو استان شود.

در ادامه این گفتگو مدیرکل بخش آسیایی تیانجین کشور چین با بیان اینکه در سال ۲۰۱۰ در دو استان تهران و اصفهان حضور یافته و با ظرفیت های این استان‌ها در بخش های مختلف آشنا شده است، در خصوص معرفی استان تیانجین، اظهار داشت: تیانجین به همراه ۳ شهر دیگر، شهرهای مستقلی در سطح استانداری هستند که با ۱۳ میلیون نفر جمعیت، ۱۰ هزار کیلومتر مساحت داشته و همجوار استان پکن می باشد.
تینگ افزود: این شهر بندری یکی از بزرگترین بنادر شمالی کشور چین است که بندر آن رتبه ۵ را در بین بنادر دنیا به خود اختصاص داده و مرکز تولیدی شمال چین نیز محسوب می شود.

مدیرکل روابط عمومی بخش آسیایی شهرداری تیانجین با اشاره به اینکه تیانجین بزرگترین منطقه آزاد شمال چین است، یادآور شد: در دیدار رئیس جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای نسبت به توسعه مناسبات و همکاری فی مابین گفتگوهایی انجام شده بود که این نشست می تواند گامی مهم در جهت توسعه همین روابط بشمار رود.

وی با دعوت از طرف ایرانی جهت حضور در تیانجین و آشنایی بیشتر با ظرفیت های فرهنگی واقتصادی این استان تاکید کرد: برگزاری و تداوم این نشست ها می تواند موجب شناخت بیشتر طرف ها شود.

گفتنی است در ادامه این نشست مقرر شد کارگروه مشترکی در زمینه توسعه روابط دو استان در قالب طرح خواهرخواندگی تشکیل شده و پیش نویس عقد خواهرخواندگی تهیه و تدوین و سپس در نشست مشترک استانداران البرز و تیانجین تفاهم نامه همکاری به امضا برسد.

لازم به ذکر است در این نشست ویدئو کنفرانسی، دکتر رجبی رییس بنیاد البرزشناسی البرز به بیان ظرفیت های مختلف؛ فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، اقلیمی و گردشگری البرز پرداخت که بسیار مورد توجه و استقبال طرف های چینی واقع شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا