اخباراسلایدر

صبر کردیم تا مردم بفهمند ماهیت اغتشاشگران و پشت پرده آنها چیست

به گزارش خبرگوهردشت، علی قاسم پور در نطق پیش از دستور هفتاد و نهمین جلسه رسمی شورای شهر کرج به اتفاقات و آشوب‌های اخیر در کشور و استان البرز  اشاره کرد و گفت: برخی به بهانه شعار آزادی بانوان حمام خون به راه می‌اندازند و بهترین جوانان ما که بی سلاح و بی دفاع هستند مثل شهید آرمان علی وردی و بسیجی شهید روح الله عجمیان را به شهادت می رسانند حتی به لباس پیغمبر هم رحم نکردند و یاسر اسماعیلی را به جرم لباس پیغمبر پوشیدن و و دفاع از انقلاب و اسلام شکنجه کردند و آرتین ها را یتیم کردند.

رئیس شورای اسلامی شهر کرج تصریح کرد: نیروهای مخلص نیروی انتظامی و بسیجی را به بدترین نوع مورد هجوم قراردادند نیرویی که برای دفاع از خود به پیکر نیمه جانش لگد پرانی کردند، بسیجیانی که هنگام سیل وزلزله و کرونا همیشه در کنار مردم بودند.

قاسم پور بیان کرد: در حادثه اتوبان کرج- قزوین که برخی از حوادث را از نزدیک دیدم و لمس کردم این افراد به ماشین نیروی انتظامی که در حال بازکردن مسیر و خدمت رسانی به مردم بود نیز رحم نکردند.

وی تاکید کرد: به داعشی های وطنی که اسلحه را مستقیم و در نزدیک ترین حالت ممکن به سمت نیروهای انتظامی نشانه می‌روند و دختران روسری از سر برداشته‌ای که هلهله کنان بر پیکر نیمه جان آن ها لگد می‌زنند، چه باید گفت؟

قاسم پور خاطرنشان کرد: اکنون این هوشیاری حاصل شده و آن‌هایی که باید متوجه می‌شدند، شدند؛ اکنون زمان آن رسیده که به این هرج و مرج ها پایان دهیم و انتقام خون شهیدانمان را بگیریم.

رئیس شورای اسلامی شهر کرج یادآور شد: امروز روز مماشات با کسانی که علنا پا روی خون شهدا می‌گذارند نیست امیدوارم انتقام خون شهدا گرفته شود.

وی تاکید کرد: در این راستا انتقادی هم از نقش کمرنگ مدیریت شهری و سازمان فرهنگی در جهاد تبیین داریم زیرا وقتی کار فرهنگی کم می‌شود، هزینه کار امنیتی افزایش می‌یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا