اخباراسلایدر

دستگیری 11 نفر از اغتشاشگران بزرگراه کرج-قزوین

به گزارش خبر گوهردشت، سردار “محمدیان” از دستگیری 11نفر از اراذل و اوباشی که روز پنج شنبه با بستن بزرگراه کرج- قزوین ضمن ایجاد ترافیک سنگین به شماری از خودرو‌ها و سرنشینان آسیب رسانده و چند مامور انتظامی را مجروح و یک بسیجی را به شهادت رسانده بودند، خبر داد.

فرمانده انتظامی استان البرز در این خصوص گفت: بعد از انتشار تصاویری از ضرب و شتم چند مامور انتظامی که برای بازگشایی مسیر تلاش می‌کردند، مردم بزرگوار اطلاعات و اخبار بسیار گران قیمتی را در اختیار ما گذاشتند و همکاران بنده با بسیج کلیه امکانات و ردگیری و رهیابی این افراد، نسبت به شناسایی اغتشاشگران اقدام کردند.

وی افزود: تعدادی از این افراد قصد خروج از کشور را داشتند که با همکاری یکی از استان‌های غربی ۹ نفر از آنان قبل از خروج از مرز دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان البرز در انتها با بیان این که 2 نفر از اغتشاشگران نیز به یکی از استان‌های دیگر متواری شده بودند با ردیابی‌ها و اطلاعات خوبی که مردم بزرگوار در اختیار ما گذاشتند، جمعا ۱۱ نفر درخصوص حمله به خودروی پلیس دستگیر شدند که بعد از تحقیقات تکمیلی، جزئیات پرونده به اطلاع مردم خوب ، بزرگوار و شریف کشورمان خواهد رسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا