اخبار

شهروندان در زمستان از وسایل گازسوز ترموکوبل‌دار استفاده کنند

به گزارش خبرگوهردشت، محمد یساولی  با بیان این‌که رعایت نکاتی ساده در استفاده از وسایل گازسوز آمار حوادث و خسارات جانی و مالی را کاهش می‌دهد، گفت: شهروندان حتما از وسایل گازسوز ترموکوبل دار استفاده کنند زیرا درصورت نشت، گاز را قطع می‌کند.

وی بیان کرد: جهت رعایت موارد ایمنی ضروری است تا شهروندان از عبور دادن لوله بخاری از داخل پنجره و تراس جدا خودداری کرده و از وسایل گازسوز در حمام استفاده نکنند.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج تصریح کرد: قرار دادن لوله بخاری داخل ظرف آب باور غلطی است زیرا این موضوع ابدا باعث خروج مناسب گاز مونوکسید کربن نمی‌شود و در موارد متعددی باعث مسمومیت شده است.

وی افزود: شهروندان در زمان استفاده از وسایل گازسوز از داغ بودن لوله بخاری اطمینان حاصل کنند زیرا اگر لوله سرد باشد به معنای عدم خروج گاز مونوکسید کربن است.

 یساولی در خصوص دیگر موارد ایمنی خاطرنشان کرد: سردرد، احساس تلخی در انتهای گلو و احساس خواب‌آلودگی از علائم گازگرفتگی است شهروندان در مواجهه با چنین علائمی باید فورا پنجره‌ها را باز گذاشته و با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند.

وی در ادامه بیان این که طول شلنگ وسایل گازسوز نباید بیشتر از یک متر و بیست سانتی متر باشد، گفت: باید ابتدا و انتهای شلنگ را با بست، بسته و از محکم بودن پیچ آن اطمینان حاصل شود.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج اظهار داشت: ابتدا و انتهای شلنگ وسایل گازسوز حتما با کف صابون کنترل و از عدم نشت گاز اطمینان حاصل شود.

یساولی همچنین با بیان این که نباید از یک اتصال برای چند وسیله‌ گازسوز استفاده کرد، گفت: اهرم شیرهای گازی که استفاده نمی‌شود را برداشته و خروجی و آن با درپوش بسته شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا