اخبار

پرداخت بیش از 5217 میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک توسعه تعاون استان البرز

به گزارش خبرگوهردشت، علی غیاثی مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان البرز با عنوان کردن این مطلب تصریح کرد: حمایت از بخش صنعت و تولید استان البرز که یکی از قطبهای صنعتی و تولیدی کشور می باشد از اهمیت بسزایی در سیاستهای تدوین شده بانک توسعه تعاون برخوردار است و ما از هیچ حمایتی در این زمینه دریغ ننموده و همواره در کنار تولیدکنندگان حضور داریم ولی نیازمند حمایت و تعامل جدی صنعتگران، تولیدکنندگان و صاحبان سرمایه میباشیم تا با تقویت و رفع معضل کمبود منابع مالی با تمام توان به وظایف خود عمل نماییم.

وی حمایت از بخش تعاون و تولید را جزء لاینفک در تصمیم گیری و سیاستگذاری های بانک دانست و اظهار داشت: کلیه بخشنامه ها و سیاستهای ابلاغی مدیران ارشد بانک و استان برپایه حمایت از تولید و اشتغال با اولویت بخش تعاون در راستای افزایش سطح تولید و اشتغال استان بنا شده ولی این حمایتها نیازمند تامین نقدینگی و منابع مالی می باشد که نیاز است با تعامل و همکاری دو طرفه، فی مابین بانک و صاحبان سرمایه و شرکت های تولیدی همچون سنوات قبل با تمام قدرت در مسیر حمایت از تولید و اشتغال استان گام برداریم.

مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان البرز در پایان با اشاره به پرداخت بیش از 5217 میلیارد ریال تسهیلات طی 6 ماهه نخست سال، خاطرنشان کرد: با اینکه منابع مالی کاهش یافته و بانکها در تنگنای مالی قرار دارند، ولی با تمام توان همچنان در خدمت تولید و اشتغال استان بوده ایم و از تمام ابزار و اختیارات خود در جهت رفع مشکل شرکتها و بنگاههای اقتصادی استفاده کرده ایم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا