اخباراسلایدر

به گزارش خبر گوهردشت،وجیهه محمدی فلاح  در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دهم اکتبر هرسال از طرف فدراسیون جهانی بهداشت روان به عنوان “روز جهــــــانی بهـــــــداشت روان ” نامگذاری شده است،  اظهار داشت:  براین اساس در ایران نیز ۱۸ لغایت ۲۴ مهرماه به نام هفته سلامت روان نامگذاری شده  که هدف کلی در این هفته ارتقای سطح سلامت روان افراد و افزایش آگاهی ، تغییر و اصلاح نگرش جامعه نسبت به مسائل بهداشت روان می باشد.

وی با تاکید بر اینکه شعار امسال هفته سلامت  “سلامت و آسایش روانی برای همه” انتخاب شده بیان داشت : سلامت روان عاملی اساسی و جامع در سلامت و زندگی هر فردی است وسلامتی روان می‌تواند زندگی روزمره، روابط و سلامت جسمی فرد ‌را تحت تاثیر قرار دهد.

مدیرکل بهزیستی استان البرز افزود: مراقبت از سلامت روان می‌تواند توانایی فرد در لذت بردن از زندگی را حفظ کند و انجام این کار رسیدن به تعادل بین فعالیت‌های زندگی، مسوولیت‌ها و تلاش‌ها برای دستیابی به تاب آوری روانی است.

وی تاکید کرد: همچنین بهداشت روان  به معنای بهزیستی شناختی، رفتاری و عاطفی است به شکلی که فرد بتواند از تفکر و توانایی های خود استفاده کند و همچنین قادر به سازگاری با محیط خود بوده و در جامعه نقش خود را ایفا کند و راه حلهای مناسبی را جهت حل مشکلاتش انتخاب کند.

محمدی فلاح بیان داشت:  سالم بودن محیط روانی و پیشگیری ازعوامل آسیب زا وجلوگیری از  پیدایش بیماری های روانی از نیازهای اولیه تامین بهداشت روانی محسوب می شود.

وی با اشاره به اینکه بهزیستی با ارایه خدمات گسترده ، نقش عمده‌ای در تعدیل فضای روانی و اجتماعی کشور، ارتقای دسترسی به خدمات سلامت روان و تقویت شاخص‌های سلامت روانی اجتماعی و ایفا کرده است ، افزود :سازمان بهزیستی به عنوان یکی از متولیان اصلی سلامت اجتماعی در کشور از طریق نیروهای متخصص روانشناس و مشاور در خصوص ارایه خدمات مشاوره و امور روانشناختی  توسط مراکز دولتی و غیر دولتی حضوری   و صدای مشاور ( ۱۴۸۰ ) ، همچنین ارایه  آموزش های تخصصی زندگی خانواده ، آموزش پیش از ازدواج ، آموزش های مهارت های زندگی و بلوغ و نوجوانی اقدامات موثری انجام داده است.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا