اخباراسلایدر

برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری با رویکرد قرآنی باران وحی

به گزارش خبر گوهردشت،رضا البرزی با اشاره به اینکه جشنواره فرهنگی و هنری با رویکرد قرآنی باران وحی برای سومین سال پیاپی به صورت غیر حضوری برگزار شود گفت: در سومین سال برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری باران وحی، 8 نفر از فرزندان مورد حمایت، البرزی رتبه اول کشوری را کسب کردند..

البرزی با بیان اینکه جشنواره باران وحی در دو بخش آوایی و هنری و در رده سنی سال ،7 تا 18سال به تفکیک جنسیتی است . افزود :جشنواره قرآنی باران وحی با هدف شناسایی، توانمند سازی و بهسازی قرآنی و هنری مددجویان تحت حمایت و ارتقای دانش قرآنی جامعه هدف برگزار شود.

وی با بیان اینکه در این جشنواره 379 مددجوی البرزی شرکت کردند،تصریح کرد: 3 نفر از دانش آموزان در حوزه هنری (نقاشی) و یک نفر در حوزه ترتیل ، 3 نفر حفظ عمومی و یک نفر صحیح خوانی حائز رتبه اول شدند.

محمد محمدی فرد با تقدیر از مراکز نیکوکاری این نهاد در استان البرز و جمع‌آوری کمک‌های مردم برای دانشجویان و دانش آموزان نیازمند یادآور شد: مردم نیکوکار و خیران عزیز می‌توانند با تماس شماره تلفن ۲۶۳۲۸۰۱۰۷۱ و همچنین واریز کمک‌های نقدی خود به شماره‌حساب ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۲۹۹۷۶ ما را در این امر خیر یاری نمایند.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا