به گزارش خبر گوهردشت،شهردار و رئیس شورای شهر وقت اشتهارد به همراه تعدادی از کارمندان شهرداری و پیمانکاران مرتبط با شهرداری در زمان تشکیل پرونده به اتهام ارتشاء و اختلاس بازداشت شدند.
بر اساس تحقیقات به عمل آمده مشخص شد که شهردار وقت با برقراری ارتباطات نامتعارف با پیمانکاران شهرداری، وجوهی را به عنوان رشوه اخذ میکرده و همچنین برخی از وجوه مربوط به درآمدهای شهری را در قالب اختلاس تصاحب کرده است.
شهردار اسبق، بابت اتهامات ارتشا و اختلاس به 10 سال حبس تعزیری، انفصال دائم از خدمات دولتی و پرداخت جزای نقدی به میزان 11 میلیارد و 627 میلیون ریال محکوم شد.
رئیس وقت شورای شهر اشتهارد نیز بابت ارتشا به 6 سال حبس تعزیری، سه سال انفصال از خدمات دولتی، 30 شربه ضلاق و جزای نقدی به میزان مبلغ اخذشده محکوم شد.
کارمندان شهرداری یعنی کارپرداز، مسئول فضای سبز و مسئول جایگاه سوخت نیز بابت اختلاس، ارتشا و تصرف غیرقانونی در اموال شهرداری و ۱۳ نفر از پیمانکاران شهرداری نیز به اتهام پرداخت رشوه به حبس و جزای نقدی محکوم شدند.
انتهای پیام/