اخباراسلایدر

تشدید نظارت بر تاسیسات گردشگری در محورهای مواصلاتی البرز

به گزارشخبرگوهردشت،شهرام علی محمدی اظهار داشت: نظارت و بازرسی در قالب سه تیم تلفیقی با حضور دستگاه‌های نظارتی استان در محورهای مواصلاتی استان به سمت غرب کشور انجام می‌شود.

معاون گردشگری استان البرز ادامه داد: به مناسبت فرا رسیدن سفرهای اربعین حسینی و افزایش چشمگیر زائران و مسافران در محور‌های مواصلاتی استان به ویژه آزادراه تهران-کرج و کرج-قزوین تیم های نظارتی متشکل از کارشناسان گردشگری میراث فرهنگی، بازرسان سازمان صنعت معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و کارشناسان معاونت بهداشت محیط در قالب سه تیم نظارتی با هدف کنترل کیفیت خدمات، نرخ‌های مصوب و امنیت مسافران در تاسیسات گردشگری بین راهی نظارت ویژه‌ای را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

علی محمدی با اشاره به اینکه تأسیسات گردشگری بین راهی نقش اساسی در ارائه خدمات به مسافران دارند، گفت: بنابراین باید آماده خدمت رسانی مطلوب و مناسب به مسافران و زائران اربعین حسینی باشند. همچنین کارشناسان تیم تلفیقی نظارتی استان بر عملکرد آن‌ها نظارت دقیق داشته و بر رفع نواقص موجود تأکید خواهند داشت.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا