اخباراسلایدر

البرز بارانی می شود

به گزارش خبر گوهردشت، آرش بهارونداحمدی به پیش‌بینی شرایط جوی استان البرز پرداخت و اظهار کرد: تحلیل آخرین الگوهای پیش‌یابی حاکی از جوی کم و بیش ناپایدار در منطقه البرز مرکزی است

وی ادامه داد: به موجب آن آسمان صاف بعضی ساعات وزش باد و فردا سه شنبه با توجه به گذر امواج ضعیف سطوح میانی در بعضی ساعات وزش باد و گرد و خاک کاهش کیفیت هوا و در پاره‌ای نقاط بارش پراکنده مورد انتظار است.

مدیرکل هواشناسی البرز با بیان اینکه آسمان امروز البرز صاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعات همراه با وزش باد است، تصریح کرد: امروز بیشترین دمای هوا در این استان ۲۲ درجه سانتی‌گراد و کمترین دمای هوا ۱۱ درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۸ متر بر ثانیه است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی و تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌های هواشناسی فردا آسمان البرز صاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعات همراه با وزش باد، رشد ابر و احتمال بارش پراکنده است.

بهارونداحمدی به پیش‌بینی دمای هوای فردا پرداخت و متذکر شد: فردا بیشینه دما ۲۳ درجه سانتی‌گراد و کمینه دما ۱۲ درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۷ متر بر ثانیه است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا