اخباراسلایدر

آزادی ۵۰ زندانی بدهکار مالی تا شب های قدر

به گزارش خبر گوهردشت، علی چهارمحالی مدیر کل زندان های استان البرز با اعلام این خبر افزود: بدهی این بدهکاران بیش از 30 میلیارد ریال بوده که پس از تخفیف شکات، اعسار و آورده زندانیان مبلغی بیش از 13میلیارد ریال از منابع ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، ستاد دیه و مرکز نیکوکاری شهدای زندان های البرز جهت آزادی این مددجویان پرداخت شده است.

مدیر کل زندان‌های استان البرز اظهار داشت: در مرحله نخست 8 زندانی بدهکار از زندان آزاد شدند و 42 مددجوی دیگر هم تا شبهای قدر آزاد می‌شوند.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) استان البرز با اشاره به مشارکت این ستاد در امر آزادسازی زندانیان گفت: بدهی مالی ۳۰ نفر از مددجویانی که در ماه مبارک رمضان از زندان‌های استان آزاد می‌شوند توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تامین شده است.
محمد مهدی پورسلیمانی افزود: برای آزادی این زندانیان مبلغ ۶۷۵ میلیون تومان توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تخصیص داده شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا