اخباراسلایدر

ایجاد ۵۰ زمین چمن ورزشی در مدارس البرز آغاز شد

به گزارش خبر گوهردشت، مجتبی عبداللهی در حاشیه اجرای طرح نهضت ملی طراحی و ایجاد ۵۰ فضای ورزشی درون مدرسه ای (طرح شهید سردار سلیمانی) در استان که روز چهارشنبه در مدرسه اهل بیت حصارک کرج برگزار شد، با اشاره به اراده جدی ملی و استانی در راستای جبران کمبودها و ضعف های سرانه های آموزشی استان، افزود: پس از جلسات و مصوبات استانی و ملی، پیگیری های میدانی در جهت تحقق هدف آغاز عملیات اجرایی 100 مدرسه تا پایان سال، آغاز شده است.

وی ادامه داد: اکنون نیز طرح شهید سلیمانی نیز با هدف ساخت 50 زمین چمن ورزشی مصنوعی در مدارس استان آغاز شد.

عبداللهی گفت: با تحقق این امر گام موثری در جهت جبران کمبود سرانه های ورزشی در مدارس برداشته می شود و به طور قطع ادامه خواهد داشت.

وی افزود: سلامت روحی و جسمی دانش آموزان از اهمیت بالایی برخوردار است از این رو اجرای این طرح در البرز آغاز شد.

استاندار البرز گفت: برای این منظور اعتبارات لازم تامین شده و شهرداری های استان نیز در این مسیر همراهی خواهند داشت و زیرساخت های مورد نیاز را فراهم می کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا