اخباراسلایدر

نمایشگاه بین الحرمین کربلا مهدیون کرج افتخار ایران در برون مرزی شده است

به گزارش خبر گوهردشت، در دیدار مدیر عامل مجتمع بین المللی مهدیون کرج با دستیار وزیر امور خارجه، گزارش کامل و جامعی توسط محمود شفیق در خصوص فعالیت‌های فرهنگی هنری و کارهای ارزشمندی که در این سال‌ها انجام‌شده و در حال‌حاضر در دست اقدام می‌باشد ارائه شد و  برای توسعه و ارائه این فعالیت‌ها در کشورهای دیگر اعلام آمادگی کردند.

️ در ادامه جلسه ساداتی فر از تلاش‌ها و خلاقیت‌های بدیع در جهت بیان معارف اهل‌بیت (ع) به‌صورت هنر تجسمی تقدیر و تشکر ویژه‌ای داشته و بیان فرمودند: اینجانب از نزدیک در نمایشگاه بین الحرمین کربلا شاهد استقبال و تأثیرات بسیار خوب این کارهای فرهنگی و هنری مجتمع مهدیون بوده‌ام و افتخار جمهوری اسلامی ایران در برون‌مرزی گردیده‌ است.

دستیار محترم و وزیر امور خارجه ضمن اعلام همکاری و حمایت از این فعالیت‌ها و ابتکارات معرفتی در سطح بین‌الملل، پیشنهاد معرفی و ارسال نمونه کارها و تولیدات محتوایی فرهنگی هنری به زبان‌های مختلف برای سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها در کشورهای دیگر را به مدیر مجتمع مهدیون ارائه فرموده و نیز پیشنهاد برگزاری چند روز قسمت‌هایی از این نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری در وزارت امور خارجه را داشتند تا سفیران و نمایندگان کشورها از این مجموعه‌ها بازدید نموده و از نزدیک شاهد خلاقیت‌ها و آثار تجسمی فرهنگی مذهبی باشند.

در پایان ضمن تشکر مجدد مدیر مجتمع بین‌المللی مهدیون از دستیار محترم وزیر امور خارجه از حسن توجه و عنایت ویژه ایشان به مجتمع مهدیون ، در خصوص فرمایشات و ارائه نظرات ارزشمند ایشان از این پیشنهادات استقبال کرده و اعلام همکاری همه‌جانبه و صمیمانه را داشتند.

گفتنی است، مدیر عامل مجمع بین المللی مهدیون کرج ترجمه عربی کتاب نفیس چادرهای سوخته به نام الخیام المحترقه را به آقای ساداتی فر اهداء نمودند و از ایشان برای مراسم افتتاحیه نمایشگاه اندیشکده ندبه با موضوع امام زمان‌شناسی که در چند روز آینده می باشد دعوت به عمل آوردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا