به گزارش گوهردشت، دکتر شهرام صیادی درباره آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز ۲۷ بهمن ۱۴۰۰، ۶۰ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شدهاند.
وی افزود: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۸۳ هزار و ۴۷۵ نفر است.
صیادی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۵۱۰ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای ۲۰۳ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.
وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته هفت بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادهاند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۶۵۶۱ نفر رسیده است.
صیادی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۷۶ هزار و ۳۹۶ نفر از مراکز درمانی ترخیص شدهاند.
گفتنی است روز گذشته هم شش نفر بر اثر ابتلا به کرونا فوت کردند.