اخباراسلایدر

شناسایی آسیب های اجتماعی تا اجرای طرح بازآفرینی ازاهداف دفاتر تسهیلگری است

به گزارش خبرگوهردشت،اعضای شورای اسلامی شهر کرج بهمراه سرپرست منطقه شش شهرداری کرج و رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهری و معاونین از دفاتر تسهیلگری حصارک بالا و حیدرآباد بازدید کردند.

حسین مهاجری رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر کرج گفت : در دفاتر تسهیلگری ارتقای آگاهی عمومی و مطالبه گری فرآیندی است که باید طی شود و حسب به نیاز جامعه محلی تاثیر گذار بوده و نهایتا با ایجاد ساختار های نهادی و مشارکتی دستیابی به اهداف توسعه محلی با مشارکت مردمی و ارتقای اعتماد و همبستگی اجتماعی را ایجاد می کند.

علی قاسم پور سخنگو و رئیس کمیسیون حقوقی و املاک شورای اسلامی شهر کرج بیان کرد : سازمان های اداری فعال در سطح محله ، نهاد های محلی و همه ساکنین باید به این نکته توجه کنند که دفاتر تسهیلگری خانه امن محله است که متعلق به همه بوده و هرچقدر همبستگی اعضای این خانه محله بیشتر بشود، رشد و توسعه آن محله نیز بیشتر خواهد بود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه دفاتر تسهیل گری حلقه واسط بین مردم و نهادهای اجرایی و خدماتی هستند، مطالبه گری به حق و درست را پیگیری کنند.

در پایان این بازدید اعضای شورای اسلامی شهر کرج و سرپرست شهرداری منطقه شش کرج و رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهری نسبت دیوارنگاری پارک خیابان عدل حیدرآباد را به صورت نمادین انجام دادند .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا