به گزارش خبرگوهردشت، به قلم: محمد ایل بیگی ، با مطرح شدن نام سعيد زرندي خيلي زود واكنشها به اين انتخابِ دولت رئيسی وارد فاز جديدي شد.
عده اي همچون گذشته هر انتخاب دولت رئيسي را موفق و عده اي نیز (بخصوص همراهان استاندار فعلی) اين انتخاب را نادرست دانستند.
سعيد زرندی از كجا راهی #البرز شد؟
زرندي سالها مديريت فرودگاه پيام را عهده دار بود و برخلاف مدیران سابق پیام, عملكرد موفق وي با توسعه گمرک، احیای ناحیه صنعتی و … باعث شد تا با سن و سال نهچندان زیاد، به سمت معاونت وزارتصمت نيز برسد.
نكته قابل تأمل در اين انتصاب مخالفت #وزير_ارتباطات وقت با حضور زرندي در وزارت صمت بود، چرا كه زرندي نه تنها كانديد حضور در معاونت وزارت ارتباطات بود، بلكه به دليل راه اندازي مجدد فرودگاه نیمه تعطيل پيام و حتي رسيدن اين فرودگاه به مرحله مسافربري (از كارگو)، پيشنهادات دلچسب تري نيز داشت.
صراحت و همسو نشدن با برخي بازيهاي سياسي، مثل استعفا از گزينه هاي تصدي شهرداري كرج(عليرغم شانس بالا) از ويژگي هاي زرندی به حساب میآید.
از طرفي منتقدان زرندي معتقدند به دليل پست داشتن اين مدير كرجي در دولت قبل، نبايد استانداري البرز به وي سپرده شود كه اين موضوع كمي از عدالت به دور است.
البته این افراد به ظاهر دلسوز هرگز نقدی به عملکرد، انتصابات و افت شدید رتبههای ملی (و کسب رتبه آخر در برخی ارزیابیهای کشوری)توسط شهبازی نکردند ولی امروز با مطرح شدن نام زرندی …
گفتنیست زرندي بارها با پيشنهادات خود در شوراي اداري استان و اجرايي شدن آنها نقش بسزايي در توسعه صادرات استان (بویژه از فرودگاه پيام داشت) و کسب رتبه های یک رقمی البرز در کشور داشت و پيش بيني ميشود با حضور فردي از بدنه كرج(متولد بيلقان) بار ديگر ضعفهايي كه با رفتن افرادي مثل نجفی و زرندی از استان، گريبان البرز را گرفت، به تاريخ سپرده شود.
در پایان امیدواریم هر انتقادی به زرندی میشود، بر پایه #عملکرد و سبک و سیاق مدیریتی و فعالیت وی باشد و با عقبماندگی های روزمره در البرز، نه وارد بازیهای سیاسی و چپ و راستی بشویم، نه فضا را برای مدیران جدید و تازه نفس گل آلود کنیم.