اخباراسلایدر

فوت 7 بیمار کرونایی درالبرز

به گزارش خبرگوهردشت، دکتر شهرام صیادی درباره آخرین وضتیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۰،  ۷۵ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.

وی افزود: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۷۴ هزار و ۹۳۶  نفر است.

صیادی با بیان اینکه در حال حاضر  تعداد ۶۱۸ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای ۳۰۰ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته هفت بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۶۲۳۱ نفر رسیده است.

صیادی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۶۸ هزار و ۸۶ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا