۲۵۹ هکتار از اراضی تغییر کاربری یافته ساوجبلاغ آزادسازی شد
بهنقل از دادگستری استان البرز، حسن نوروزی با اشاره به برخورد دادگستری با تغییر کاربری و تصرف اراضی ، اظهار داشت : 259 هکتار از اراضی تغییر کاربری یافته در حوزه قضایی شهرستان ساوجبلاغ از دست متصرفان آزاد سازی شد.
و ی گفت: در دو عملیات جداگانه در روستاهای «خور» و «ایقر بلاغ» واقع در بخش مرکزی ساوجبلاغ، این آزادسازی انجام شد.
رئیس دادگستری شهرستان ساوجبلاغ با بیان اینکه ارزش اراضی آزادسازی شده بیش از 7400 میلیارد تومان است، تصریح کرد: این اقدام در راستای اجرای تبصره 2 از ماده 10 قانون مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی به انجام رسید و دهها مورد ویلا، قطعه بندی، ساخت بنا و دیوارکشی، قلع و قمع و به وضعیت سابق برگشت.
وی با اشاره به اینکه به کلیه افرادی که در این منطقه اقدام به تغییر کاربری غیرمجاز کرده هشدار می دهیم که برخورد قضایی و بدون اغماض در انتظار آن ها است، عنوان کرد: از کسانی که اقدام به خرید باغ یا ویلا می کنند میخواهیم نسبت به استعلام از جهاد کشاورزی شهرستان اقدام کنند تا سرمایه خود را از دست ندهند.
انتهای پیام/