اخبار

21 مورد فوتی کرونا در 24 ساعت گذشته

به گزارش خبرگوهردشت، دکتر محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴۱ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.
وی افزود: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۳۷ هزار و ۲۱۶ نفر است.
فتحی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۱۰۶۰ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای ۶۱۳ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.
وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲۱ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۳۲۲۸ نفر رسیده است.
فتحی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۳۲ هزار و ۹۰۷ از مراکزدرمانی ترخیص شده‌اند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا