بستری 107 بیمار بدحال کرونایی در مراکز درمانی البرز
گزارش خبر گوهردشت به نقل از خبرگزاری فارس کرج، محمد فتحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز، امروز در جمع خبرنگاران، گفت: از دیروز تا امروز ۷ آذر ماه – ۱۰۷ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز بیان کرد: مجموع کل موارد بستری شامل (قطعی، محتمل و مشکوک)، از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در استان البرز ۲۶ هزار و ۵۱ نفر است.
فتحی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۸۵۷ نفر شامل موارد (قطعی، محتمل و مشکوک)، در مراکز درمانی بستری هستند، افزود: از این تعداد، ابتلای ۴۲۷ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.
وی بیان کرد: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۲۲۶۵ نفر رسیده است.
فتحی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۲۲ هزار و ۹۱۷ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده اند