عضو شورا : احداث تونل قطار شهری در محدوده کرج مرحله پایانی را می گذراند
عضو شورای اسلامی کلانشهر کرج با بیان اینکه طی سه سال گذشته اقدامات موثری برای متروی کرج انجام شده است ،اعلام کرد: احداث و آماده سازی تونل خط ۲ قطار شهری در محدوده این شهر مراحل پایانی خود را می گذراند.

به گزارش خبرگوهردشت و به نقل از دیوان نیوز، علیرضا رحیمی گفت: با اهتمام شورای ششم و شهرداری، قطعه نخست خط ۲ قطار شهری کرج به طول ۶.۵ کیلومتر اسفند ماه سال ۱۴۰۱ افتتاح و اکنون به صورت آزمایشی به شهروندان خدمات ارائه می دهد.
وی ادامه داد: قطعه دوم این خط به طول حدود ۹ کیلومتر خط رفت وبرگشت نیز امسال به بهره برداری می رسد.
رحیمی گفت : در مجموع ۱۵ کیلومتر از تونل خط ۲ قطار شهری در محدوده شهر کرج است که حفاری شده و اکنون در حال آماده سازی است.
عضو شورای شهر کرج بیان کرد: اکنون نیز خرید رام جدید قطار برای خط ۲ قطار شهری در دست اقدام است؛ قطعه ۲ قطار شهری کرج بین چهار راه طالقانی و میدان شهید سلطانی این شهر تا شهریورماه امسال تکمیل و افتتاح می شود.
عملیات احداث خط۲ قطار شهری کرج به طول ۲۷ کیلومتر با ۲۷ ایستگاه بین کمالشهر در غرب کرج و شهرستان شهریار استان تهران در سال ۱۳۸۵ آغاز شد و قرار بود در چشم انداز پنج ساله بهره برداری شود اما موانع و مشکلات مختلف از جمله کمبود نقدینگی سبب شد تا این پروژه به صورت نیمه تمام به دولت سیزدهم و شورای ششم برسد.
رحیمی با بیان اینکه به تازگی ۱۲۳ دستگاه اتوبوس جدید برای کرج خریداری شده است،گفت: مهمترین مشکل ناوگان اتوبوسرانی این کلانشهر کمبود راننده است که در حال جذب نیروی انسانی در این بخش هستیم.
وی افزود: اکنون ناوگان اتوبوسرانی کرج ۳۶۰ راننده پایه یک کم دارد که باید به سرعت نسبت به جذب این افراد اقدام کرد.
عضو شورای شهرکرج بیان کرد: مدیریت شهری به تازگی ۷۰دستگاه خودروی “ون “ برای محله های کم برخوردار خریداری کرده که در اختیار ساکنان این محله ها قرار می گیرد.
وی به وضعیت آسفالت معابر کرج اشاره کرد و گفت: امسال ۲ هزارو۵۰۰ میلیارد ریال برای آسفالت معابر کرج اختصاص یافته که بهسازی معابر درجه یک و ۲ شهری هدفگذاری شده است.