اخبار

روند صعودی شیوع کرونا در البرز

به گزارش خبرگوهردشت، بابایی با اشاره به اینکه خوشبختانه تا کنون هیچ مورد مشکوکی از کرونا انگلیسی در البرز دیده نشده است گفت: شیوع بیماری کرونا در البرز روند افزایشی پیدا کرده است.
مهرداد بابایی در خصوص خبر روند افزایش شیوع بیماری کرونا در البرز گفت: متأسفانه شاهد روند افزایشی مجدد شیوع بیماری کرونا در البرز هستیم.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی استان البرز افزود: بنابر آمار اعلام از مراکز درمانی و بیمارستانی تعداد مراجعه کنندگان به دلیل بیماری کرونا رو به افزایش است.
بابایی افزود: در خصوص تعداد و آمار بیماران کرونا مشکوک، قطعی و احتماعی نیز طی روز بالغ بر یک هزار مراجعه کننده به مراکز را شاهد هستیم.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی استان البرز خاطرنشان کرد: تعداد جانباختگان ناشی از کرونا از ابتدای شیوع این بیماری تا کنون به ۲ هزار ۸۸۶ بیمار رسیده است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا