اجتماعی

اجرای طرح اطعام علوی در البرز؛ کمک‌رسانی گسترده به نیازمندان

به گزارش خبرگوهردشت، دانیال ایل بیگی؛

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان البرز از توزیع ۱۶۰ هزار پرس غذای گرم و ۱۲ هزار بسته معیشتی بین خانواده‌های نیازمند استان خبر داد.

ابوالفضل فلاح قنبری در حاشیه بازدید از مراکز نیکوکاری استان البرز با اشاره به اجرای طرح «اطعام علوی» در دهه ولایت و امامت گفت: این طرح با هدف کمک به خانواده‌های نیازمند و با همکاری مراکز نیکوکاری سطح استان اجرا شد.

وی افزود: غذاهای طبخ‌شده با رعایت کامل موازین بهداشتی و در بسته‌بندی مناسب در میان نیازمندان توزیع شده و همچنین ۱۲ هزار بسته معیشتی نیز به دست خانوارهای تحت پوشش رسید.

فلاح قنبری با تاکید بر نقش مهم مشارکت‌های مردمی اظهار داشت: کمیته امداد البرز با همکاری خیرین و مراکز نیکوکاری همواره در مسیر خدمت‌رسانی به اقشار آسیب‌پذیر گام برمی‌دارد و امسال نیز طرح‌های متعددی برای حمایت از نیازمندان در دستور کار قرار دارد.

در حال حاضر، کمیته امداد استان البرز بیش از ۵۳ هزار مددجو را تحت پوشش خدمات حمایتی خود دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا